Praktijk in Hoorn, Wilhelminalaan 2a. Groepen mogelijk op locatie.
Werk is niet uitsluitend een bezigheid om voldoende geld te verdienen. Werk is de natuurlijke expressie van menselijk leven. (Menachem Schneerson)

Investering.

Investering

Investering in je loopbaan loont. Als je acuut op zoek moet naar ander werk, omdat jouw baan bijvoorbeeld vervalt of als je je werk door bijvoorbeeld ziekte niet meer kunt uitvoeren. Je vergroot de kans dat je snel weer een baan hebt. Maar ook als er geen acute reden is, loont het om periodiek stil te staan bij jezelf en jouw werktoekomst, zodat je je rustig kunt voorbereiden op een volgende stap.

Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor particulieren die het traject op geen enkele wijze door hun werkgever vergoed krijgen (ook niet via bv een vaststellingsovereenkomst).

  • Een gesprek van anderhalf uur: € 100,00.
  • Intake en kennismaking: Normaal gesprekstarief als je daarna doorgaat met een traject. Ga je niet door, dan bepaal je zelf wat je betaalt.
  • CV, motivatiebrief of Linkedin-profiel beoordelen als onderdeel van een traject: eerste twee keer gratis, daarna € 25,= per brief, cv, profiel
  • Sessie van één dagdeel: € 200,=.

Weten waar je aan toe bent

De intake gebruik ik mede om met jou de trajectdoelen vast te stellen en een inschatting te kunnen maken van het aantal gesprekken dat daarvoor nodig is. Op basis daarvan spreek ik met jou het maximale bedrag af dat ik reken voor de begeleiding.

Tarief voor twintigers, schoolverlaters, studenten (richtinkomen < € 1.000,= netto per maand)

Deze categorie cliënten heeft vaak een zeer laag inkomen en dus een beperkt budget. Indien de gesprekken gehouden worden in mijn praktijkruimte te Hoorn, reken ik voor een traject van maximaal zes gesprekken plus éénmalige C.V.-beoordeling een totaalbedrag van € 400,= inclusief BTW.

Back to Top