Praktijk in Hoorn, Wilhelminalaan 2a. Groepen mogelijk op locatie.
Werk is niet uitsluitend een bezigheid om voldoende geld te verdienen. Werk is de natuurlijke expressie van menselijk leven. (Menachem Schneerson)

Medewerkers individueel.

Medewerkers individueel faciliteren

Medewerkers de mogelijkheid bieden om van tijd tot tijd stil te staan bij hun loopbaan en hun functioneren betaalt zichzelf dubbel en dwars terug. Allereerst in medewerkerstevredenheid, omdat een medewerker een grotere betrokkenheid van zijn werkgever zal ervaren. Maar ook door beter functioneren. En, zeker zo belangrijk, een individueel traject helpt de medewerker om een overstap te maken naar een nieuwe baan of functie vanuit eigen kracht. Het is bijzonder jammer als een loopbaanstap pas aan de orde komt op het moment dat de medewerker al is afgebrand, niet meer functioneert, de werkzaamheden dusdanig veranderd zijn dat de medewerker deze niet meer kan uitoefenen of als de arbeidsplaats vervalt door reorganisatie. Allemaal zaken die zich vaak al lang van te voren aankondigen.Individuele begeleiding werkt preventief en stimulerend. Alle activiteiten die worden aangeboden aan individuele medewerkers kunnen ook via de werkgever aan hen worden aangeboden.

  • Individuele loopbaanbegeleiding
  • Re-integratie
  • Individuele sollicitatiebegeleiding en jobmarketing
  • Individuele coaching
  • Individuele loopbaanreflectie en voorbereiding POP-gesprek
  • Opstellen CV en/of linkedin-profiel

In een persoonlijk contact bespreek ik graag uw wensen en mijn mogelijkheden. U kunt contact opnemen met het contactformulier.

Back to Top