Praktijk in Hoorn, Wilhelminalaan 2a. Groepen mogelijk op locatie.
Werk is niet uitsluitend een bezigheid om voldoende geld te verdienen. Werk is de natuurlijke expressie van menselijk leven. (Menachem Schneerson)

Reviews.

Reviews: Hoe cliënten terugkijken op een traject

Sonja: “Ik heb met veel plezier een loopbaanbegeleidingstraject bij Jan gevolgd. Jan straalt rust en warmte uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Jan luistert aandachtig en zijn manier van doorvragen stimuleert je om te reflecteren. Hij houdt je op een prettige manier een spiegel voor. Bovendien heeft hij een scherp oog voor de non-verbale communicatie en geeft hier eveneens feedback op. De gesprekken met Jan leveren veel nieuwe inzichten op. De begeleiding heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik weet welke richting ik in wil slaan op de arbeidsmarkt en welke kwaliteiten ik te bieden heb, maar heeft er ook toe geleid dat ik me op professioneel vlak sterker voel.”

Hans: “Ik heb Jan Olijve tijdens mijn loopbaanbegeleidingstraject leren kennen als een coach, die je persoonlijk probeert te leren kennen, meedenkt, motiveert en je op een vriendelijke manier uitdaagt.  Jan staat open voor andermans uitdagingen en gaat ook een pittige discussie niet uit de weg.
Kortom Jan is een allround coach met dat beetje extra!, waar menigeen naar zoekt.”

Corine: “In mijn zoektocht naar werk heeft Jan mij een aantal keer kunnen adviseren. Met zijn nuchtere en professionele kijk gaf hij opbouwende feedback op mijn CV. (Bijvoorbeeld: Hoe kun je dezelfde feiten anders omschrijven?) Door zijn brede netwerk en open oog voor passende vacatures heb ik van Jan de gouden tip gekregen en start ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging!”

Nathalie: “Wat mij het meest geholpen heeft zijn de goede gesprekken waarin je heel goed luisterde en doorvroeg om zo proberen tot de kern te komen. Het helpt zeer goed als iemand die je niet kent nog eens kijkt naar alle informatie die je zelf al hebt en probeert hier nog meer aan toe te voegen. Het overzicht met alles wat we ‘geoogst’ hebben geeft een heel fijn totaalbeeld waar je echt wat mee kunt.”

Meer referenties zijn te vinden op mijn linkedin-pagina.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]
Back to Top